Järjestelmät

Nämä järjestelmät tarjoamme

Ajanvarausjärjestelmä

Tarvitsetko ajanvarausjärjestelmää? Me emme jaa typeriä linkkejä vuokraamistamme järjestelmisä. Saat sen nimiisi vuokrahintaa vastaan ja se tullaan asentamaan ohjautumaan domain nimesi kautta. Näin palvelu näyttää osalta yrityksenne verkkosivua, mutta sitä hallinnoidaan meidän palveluistamme.


Saat automatisoidut ajanvaraus järjestelmät jopa maksujärjestelmien kera. Suosittelemme Stripe maksujärjestelmää korttimaksujen vastaanottoon.


Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopivin ajanvarausjärjestelmä.

OTP Järjestelmä

OTP eli One Time Password on järjestelmä, joka mahdollistaa kirjautumisen vahvistamisen sähköpostitse tai tekstiviestillä. Saat meiltä kattavat asennukset ja dokumentoinnit järjestelmän turvallisuudesta.


Käytämme sähköpostipohjaista OTP tyyliä, jossa kertakäyttöinen koodi tulee sähköpostiin, jos salasana ja käyttäjätunnus ovat ensin syötetty oikein.


Kiinnostuitko? Keskustellaan lisää ja integroidaan teillekkin samanlainen!

Ja näitähän riittää...

Järjestelmät eivät meiltä kyllä kesken lopu. Teemme kokoajan lisää järjestelmiä ja lisäämme ne jossain vaiheessa demoiksi näytille tänne. Saamme koko kattavan valikoimamme näytille arviolta 1.4.2021. Liity tilaamaan uutiskirjeemme, aiomme ilmoittaa sitä kautta asiakkaillemme, kun järjestelmät ovat saatavilla. Niiden asennus ja käyttö on ilmaista Webhotelliemme kaikille palvelutasoille.


Mitä siis odottelet, tilaa Webhotellimme hintaan 6,20€ / kk ja saat valtavasti hyviä etuja ja järjestelmiä käyttöösi.

Kiinnostuitko Järjestelmästä?

Ota yhteyttä lomakkeellamme, niin hoidetaan verkkosivunne kuntoon.

046 843 7486
Vidnäsinkatu 16, 67100, Kokkola