Verkkosivut

Nämä verkkosivut tarjoamme

Koodatut verkkosivut

Ei valmiita sovelluksia pohjalla, vain koodia. Näin saamme yrityksellenne verkkosivut, joissa järjestelmät eivät ole hidastamassa ominaisuuksien lisäämista. Koodatut verkkosivut ovat meidän edullisin valinta ja niiden demot saadaan toimitettua 1-3 arkipäivässä.


Koodatut verkkosivumme ovat aina reponsiiviset ja sisältävät kattavan perustason hakukoneoptimoinnin.


Pyydä tarjous, niin keskustellaan lisää yrityksesi verkkosivusta.

WordPress

WordPress on loistava valinta yrityksen verkkosivuille, jos yritys itse hallinnoi ja ylläpitää sivustoa. Webhotellimme Softaculous sovellus on kätevä tapa asentaa WordPress yhdellä klikkauksella. Tarjoamme kattavia WordPress pohjaisia yksilöllisiä ja responsiivisia verkkosivu kokonaisuuksia.


Ota yhteyttä, niin keskutellaan lisää verkkosivunne sovelluksen tarpeesta. Löydetän yhdessä ratkaisu ja tehdään kerralla kunnolliset ja konversioita keräävät laadukkaat verkkosivut yrityksellenne

Muut sivustot

Kyllä! Me valmistamme sivustoja kaikille asiakkaiden haluamille pohjille ja voimme tehdä sen jopa täysin avaimet käteen tyylisesti ja ylläpidettynä. Tutustu webhotellimme sovellus tarjontaan. Sieltä löytyy mm. WooCommerce, WordPress, Open Cart, phpBB, myBB, erilisia kalenteri sovelluksia ja jopa ajanvarausjärjestelmä.


Kaikki asennukset sisältyvät webhotelliemme hintaan, oli pakettisi millainen tahansa. Mitä siis odottelet, pistä webhotelli tilaukseen, niin laitetaan haluamanne sivusto pystyyn.

Kiinnostuitko verkkosivuista?

Ota yhteyttä lomakkeellamme, niin hoidetaan verkkosivunne kuntoon.

046 843 7486
Vidnäsinkatu 16, 67100, Kokkola